Рокли за различни поводи

0
332

Днес почти всичко може да се купи в Интернет. Просто трябва да направите правилен избор и да поръчате с доставка. Роклите винаги са били фаворит на дамското облекло. Не е изненадващо, че много дами посещават онлайн магазини и търговски центрове в търсене на перфектната рокля. Нашият магазин Евиза предлага голямо разнообразие от μακριά φορέματα  за всеки вкус и бюджет.

μακριά φορέματα

Как да изберем правилната и подходяща рокля?

Има рокли за различни събития. Точно това трябва да имате предвид при избора на рокля. Тениската създава първото впечатление колко добре изглеждате. Тя трябва да бъде допълнена с отличен грим и аксесоари и тогава целият свят ще бъде в краката ви.

На първо място, трябва да обърнете внимание на характеристиките на роклята, описани по-долу.

Материалът, от който е изработен продуктът

Има огромен брой материи, които се използват за направата на рокли. Трябва да изберете материя, в която ще се чувствате комфортно и спокойно. Също така трябва да изберете рокля според сезона и да сте сигурни в качеството на материята. Материалът трябва да бъде избран въз основа на събитието, за което избирате рокля. Например коприната и шифонът са много специфични материали и не винаги са подходящи.

Нашите консултанти винаги ще ви помогнат и ще ви посъветват при избора на всяка фόρεμα . Ние не пестим и използваме само висококачествени материали, които ще издържат дълго време!

Дизайн, стил и цвят

Друг много важен момент. При нас можете лесно да намерите рокля, която отговаря на вашите очаквания. Можете лесно да изберете дизайн, който ви харесва. Въпреки това си струва да изберете дизайн според темата на събитието. Нашите експерти ще ви помогнат с това.

Обличайте се според сезона

През лятото ви съветваме да се обърнете към рокли и сарафани от леки материи с къси ръкави. През зимата, напротив, изберете плетени материали със средна и висока плътност с дълги ръкави.

Размер

Това е друг много важен детайл, на който трябва да се обърне внимание. Особено трудно е да изберете правилния размер в онлайн магазин. Ако сте с наднормено тегло, изберете размер, който ще го скрие, вместо да се чувствате тясно в избраната от вас рокля. За да изберете правилния размер, ще трябва да измерите тялото си върху бельото и да го сравните с нашата таблица с размери.

Ние предлагаме всички продукти във всички размери и ви съветваме да обърнете внимание на нашата таблица с размери. Ако не сте намерили подходящ размер – няма проблем. Шием индивидуално по Ваши параметри.