Adidas представя специални бутонки за рождения ден на аржентинския магьосник

0
104

Adidas представи специално издание на футболните си обувки, създадено за Лео Меси. По план той ще носи бутонките на тренировката, която съвпада с 27-я му рожден ден днес. Последният мач от груповата фаза на Аржентина е утре срещу Нигерия на Порто Алегре.

Новите бутонки са разновидност на adizeroTM f50 Messi, които аржентинският магьосник носи по време на Световното първенство в Бразилия. Цветовата схема на спортните обувки е решена в зелено, синьо, розово, оранжево и бяло, заедно с култовите три линии на adidas. Бутонките включват революционни технологии и прецизното инженерство, достойни за един четирикратен носител на Златната топка.

От специалните бутонки ще бъдат пуснати единствено 27 чифта, като всеки от тях отбелязва по една година от живота на Меси. Два екскузивни чифта, подписани от звездата на аржентинския отбор, ще бъдат раздадени в състезание на рождения ден на Меси на @teammessi.

Бутонките са жест от adidas към капитана на Аржентина, който отбеляза по два гола във всеки свой мач от турнира до този момент. Меси се надява, че ще получи перфектния подарък за рождения си ден като продължи головата си серия и осигури първото място в групата за Аржентина в сряда вечерта.

Повече информация на тема футбол може да получите на http://news.adidas.com/BG/home/FOOTBALL