Моуриньо иска да подсили състава на Челси

0
87

Новият мениджър на „сините” признава, че ще се радва да привлече няколко нови играчи на „Стамфорд Бридж”, като проявява особен интерес към Даниеле Де Роси и Марко Ван Гинкел.

50-годишният португалски стратег се надява да започне своето повторно назначение на ръководния пост в западен Лондон с осъществяването на няколко важни трансфера, които ще подсилят състава на шампионите в Лига Европа.

Моуриньо, чието завръщане в Челси бе уповестено само преди ден, възнамерява да подобри представянето на клуба през новия сезон и за тази цел иска да привлече нови лица на „Стамфорд Бридж”.

По този повод португалецът заяви в последните новини за футбол на клубната телевизия „Chelsea TV”:

„Ако можем да подобрим представянето на тима с привличането на няколко нови играчи, това ще бъде фантастично. Основната работа в подобряването на играчите и отбора като цяло обаче трябва да я свърша аз. Това е моят приоритет.”
„Ние трябва да направим състава по-добър, а когато аз говоря за подобрение на тима, повечето хора го асоциират с това Челси да похарчи милиони британски лири за трансфери.”

„Аз имам предвид подобряване качеството на играта ни с много труд и всекидневни усилия.”

„Моята работа трябва да направи играчите и отбора по-добри, ако не успея да сторя това, няма да бъда доволен.”

Очаквайте още актуални новини за големите европейски първенства, както и новини от А група за водещите отбори в страната.