Къде да открием български книги в Германия

0
470

Все още е много трудно да се открият български книги в Германия на местна почва. В българските магазини се продава всичко друго, но не и книги. Защо е така? Никой не може да отговори на този въпрос, но фактите говорят сами за себе си. Мисля че всички ние можем да си отдъхнем и да бъдем поне малко по-щастливи след създаването на магазин БългаранЪ. В него можем да открием над 25,000+ български книги от различни български и чужди автори. /разбира се всички книги са на български език и са разделени по жанрове, което улеснява нашето търсене в магазина.

В магазина можете да откриете книги от следните жанрове: съвременна българска литература, история, криминални, трилъри, романтични, ужаси, фантастика, езотерика, религия, бизнес, здраве, семейни и много други. Не трябва да се подминава и с лека ръка тяхната категория с детска литература и книги, където можете да откриете множество български детски приказки, енциклопедии и романи за най-малките и вече пораснали деца. Какво по-хубаво от това да можете да седите у дома или в офиса през свободното си време и да имате възможност да си поръчате любимата книга? Освен това поръчвайки книги онлайн вие ще имате повече свободно време за вашето семейство и приятели, които също заслужават вниманието ви.

Аз лично мисля, че огромна част от българската общност, която живее на територията на Германия са хора, които обичат да четат български книги. С помощта на БългаранЪ това е вече абсолютно достъпно за нас хората които живеем в Германия. Те се стараят всяка една поръчка да бъде подготвена и изпратена срок, като са предвидили правилното й опаковане, така че да я получим без никакви забележки дори и на хиляди километри. Вече можем да си отдъхнем и да не търсим алтернативни методи за доставка на нашите любими книги в Германия, а просто да им се насладим.