За трета поредна година волейтурнирът на Kamenitza Fresh завладява черноморските плажове

0
102

За трета поредна година този уикенд стартира „Забий с Fresh!” – най-свежият волейболен турнир на българското Черноморие. Този сезон турнири ще се проведат на 14 локации по Северното и Южното Черноморие, а „Забий с Fresh!“ обещава общо 36 дни, изпълнени с плажен волейбол и свежо лятно настроение. Първата дата от тазгодишното издание на кампанията е тази събота, 14 юни, а мястото е варненският плаж до бар „Рапонги“.

През 2013 година участие в кампанията взеха над 2000 души, а този сезон се очаква още по-засилен интерес от страна на любителите на плажния волейбол. Всеки желаещ да участва е добре дошъл в редиците на свежите волейболисти, стига да е навършил 18 години. Началният час на всички турнири е 11:30, а записванията стартират точно в 10:00 в деня на надпреварата. Схемата остава непроменена – 32 отбора играят на принципа на директните елиминации, всеки тим се състои от двама души, а напред продължава тандемът, който първи вземе гейм до 15 точки. Всички записали се ще получат бутилка леденостудена Kamenitza Fresh, а за четирите отбора финалисти от всеки кръг на турнира има множество атрактивни награди, сред които комплекти за плажен тенис, топки за плажен волейбол, плажни кърпи и музикални раници.

„Волейболното турне на Kamenitza Fresh се превърна в емблематичен проект за нас. Много се радваме, че и тази година, за трето поредно лято, ще продължим да радваме феновете на спорта и забавленията на плажа. Пожелавам успех на всички участници във волейболните срещи и много приятни свежи моменти на всички около волейболните игрища“, коментира Искра Попова, бранд мениджър „Бирени миксове“ в „Каменица“ АД.

Освен традиционните забивки, блокади, забавление, музика и ледено студена бира, допълнителна свежест това лято ще внесе и новият член от плодовото семейството на Fresh – иновативната комбинация Kamenitza Fresh Касис и Лайм. Първият по рода си бирен микс с  концентрат от цитрусови и нецитрусови плодове, е перфектното решение за топлите дни на плажа. В това ще може да се увери и публиката край волейболните мрежи, тъй като момчетата и момичета от промо-екипите на Kamenitza Fresh ще се погрижат всеки да опита новото освежаващо предложение от семейството на първия български нискоалкохолен микс.

След варненските плажове, свежата волейболна фиеста на Kamenitza Fresh остава „на север“ до 20 юни, след което поема към Бургас, за да стигне чак до Синеморец и Ахтопол в края на юли. Пълната програма на турнира, повече подробности и снимки от плажните дербита можете да намерите на официалната фейсбук страница на Kamenitza Fresh: https://www.facebook.com/KamenitzaFresh.