Велико Търново Stunt Battle 2013

0
89

Мото клуб STUNT TEAM HAZZARD, с подкрепата на община Велико Търново и Асоциацията за защита на застраховани и пострадали при ПТП, организира международно състезание по СТЪНТ – „ВЕЛИКО ТЪРНОВО STUNT BATTLE 2013” с награден фонд 10 000$. Надпреварата ще се проведе от 31 май до 2 юни в гр. Велико Търново на паринга пред хипермаркет „МЕТРО”.

За втори път на Балканите имаме удоволствието да Ви представим едни от най- големите и популярни имена в този толкова атрактивен и скъп спорт. Програмата е повече от интересна. В първия ден ще посрещнем състезателите и ще можем да наблюдаваме свободните тренировки с DJ парти. През втория ден ще бъдат квалификациите, дрифт и шоу тайм, музикално парти, а след 22ч. еротик шоу. Финалът ще се бъде в неделя (2 юни). Наред с награждаването на победителите, ще има игри със състезателите, томбола и време за публиката.

Състезанието ще се проведе с много игри, шоу и музика. Водещ ще бъде най-нашумелият рапър 100 КИЛА. Входът за трите дни е 10 лв., а за отделните дни: за петък 31 май – 3лв., а за състезателните събота и неделя (1 и 2 юни) е по 5 лв.